tag:blogger.com,1999:blog-5231055936905491575.post9076478697140376315..comments2023-04-10T12:31:33.939+02:00Comments on oppamama: Z wiekiem zmienia się tyle rzeczy.martahttp://www.blogger.com/profile/10992020222592020419noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5231055936905491575.post-23406766476449039072007-10-15T20:03:00.000+02:002007-10-15T20:03:00.000+02:00Cieszę się że "muminy" smakowały:) W razie potrzeb...Cieszę się że "muminy" smakowały:) W razie potrzeby chętnie dostarczę kolejną porcję :D <BR/>Mnie się natomiast śni Twoje ciacho marchewkowe. I pasta z jajec:)<BR/>Rybki tez lubię, szczególnie pstrąga w każdej postaci, wędzoną makrelkę, flądry też, mniam...Cuilwenhttps://www.blogger.com/profile/01859417068291916063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5231055936905491575.post-6705468450918052212007-10-15T12:13:00.000+02:002007-10-15T12:13:00.000+02:00Moja rodzinka niestety też głównie bojkotuje rybę....Moja rodzinka niestety też głównie bojkotuje rybę. A ja dam się sprzedać za smażonego dorsza, pstrąga, pangę z sosie słodko-kwaśnym z warzywami albo śledzia w śmietanie z jabłuszkiem (jak się tym zacznę obżerać to znaczy, że kolejny potomek w drodze, hahaha!). Mogłabym zamienić mięsko na rybkę. Tylko czemu podczas smażenia jest ten wstrętny zapach? Po drodze do Was, u Dąbka (koło miejscowości Skępe) są przepyszne ryby. I jeszcze jedno miejsce godne polecenia to smażalnia nad samym morzem, w Sopocie. Palce lizać, a jaki widok!Kajkahttps://www.blogger.com/profile/14033815928911396105noreply@blogger.com